Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem vist una versió molt bona de l’equip”

Lògicament, després d’eliminar un equip de primera i classificar-se per als vuitens, Míchel estava satisfet en la roda de premsa. I no només pel resultat, sinó pel joc de l’equip. “Crec que hem fet un gran partit i la sensació, sense veure estadístiques, és que hem estat superiors i ens hem merescut passar. Hem fet un gran partit contra un bon equip de primera. Hem jugat amb molta confiança i hem vist una versió molt bona de l’equip”, comentava el madrileny, que, centrat en el duel de lliga de diumenge, no tenia clar qui li podia tocar però sí que sabia qui voldria: “Voldria que ens toqués el Barça per proximitat. L’Espanyol també estaria bé, però un equip gran com el Barça o el Madrid ens aniria genial. Qui sigui serà un rival d’entitat, però si toca un dels grans seria una eliminatòria molt maca perquè l’afició pogués gaudir.”

El tècnic del Girona estava molt satisfet amb l’actuació dels seus homes no tan habituals en la lliga. “Sempre he dit que el dia a dia marca el nivell de la plantilla i estic gaudint molt amb els joves perquè donen el màxim rendiment. Biel Farrés tenia les idees clares i ha fet un partit excepcional. Per mi Ibra i Artero han fet un partit brutal. I Pol Lozano. Els tres migcampistes han estat clau. Són jugadors amb una gran mentalitat i això és boníssim per a l’equip, perquè com a entrenador em posen molt difícil escollir i això eleva molt el nivell de la plantilla”, valorava Míchel, que també va elogiar veterans com Borja García i Juncà.

Alkiza, insatisfet

El segon entrenador de l’Osasuna, Bittor Alkiza, no va acabar content amb l’eliminació. “No hem estat còmodes en cap moment i el Girona ens ha superat. Sobretot en la primera part, però després tampoc hem generat ocasions.”

EL DESIG

“Voldria que ens toqués el Barça per proximitat i perquè l’afició pugui gaudir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)