Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El partit ha de ser controlat, sense gaires transicions”

Míchel Sánchez és conscient que el bon inici de l’equip, que ha sumat quatre dels primers sis punts possibles, encara no vol dir res, de manera que no dona cap importància al fet d’arrencar la jornada ocupant posicions de Champions League. “Després de la victòria contra el Getafe vam parlar amb els jugadors i vam dir que les dinàmiques són sempre més llargues que només dos partits. Crec que després de deu o dotze partits serà quan podrem fer una millor valoració d’on estem, però ara de moment no. Ja en parlarem més endavant”, va dir el tècnic de Vallecas en la prèvia del partit contra el Sevilla. Míchel és plenament conscient que els andalusos arriben a aquest partit amb urgències després d’haver arrencat la lliga amb dues derrotes i ocupar una de les posicions de descens: “És un partit perillós segur perquè el Sevilla és un equipàs. És veritat que en aquests dos primers partits de lliga han estat pitjor que quan van acabar la temporada passada, però contra el City en la final de la supercopa d’Europa van fer un partidàs i van tenir ocasions en la segona part per guanyar el partit. Espero un partit a aquell nivell, perquè després del mal inici crec que mostraran la seva millor versió.”

Davant l’exigència que suposa la visita al Sánchez Pizjuán, l’entrenador del Girona té clar quin ha de ser el guió que ha de buscar el seu equip: “He dit als jugadors que el partit ha de ser controlat, sense gaires transicions perquè el Sevilla té jugadors molt ràpids, verticals i agressius al davant. Hem de controlar molt bé els temps del partit i no tenir gaires pèrdues al centre del camp. A més, les àrees sempre són importants, perquè tenen jugadors amb molt bona arribada tant en les transicions com quan estàs en bloc baix, perquè tenen molt poder de rematada de cap.” I elogia la feina que està fent Mendilibar al conjunt andalús: “El cos tècnic del Sevilla m’agrada molt i Mendilibar és un entrenador top i m’agrada com fa les coses. Els seus equips sempre són agressius en les centrades i juguen vertical, a més de fer una pressió important. Té jugadors per jugar així.”

EL SEVILLA

“Té jugadors ràpids i verticals al davant. No podem perdre pilotes al centre”

EL BON INICI

“Les dinàmiques són llargues. Després de deu partits veurem on estem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)