Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
correcte
Va estar molt segur amb les rematades d’En-Nesyri. Blind i López no el van protegir gaire en els duels aeris, però l’argentí va fer una bona actuació a sota pals. Li va costar entrar en joc amb els peus.
Arnau (78’)
regular
No es va sentir gens còmode amb Ocampos, fins i tot va estar a punt de veure la segona groga en la primera meitat per un xoc amb Pedrosa. En la segona va assistir Aleix en el gol i es va refer de les errades en sortida; va acabar complint bé.
david lópez (90’)
polivalent
Va començar de central i en la segona part va acabar de pivot. El barceloní va patir amb els duels aeris amb En-Nesyri, però va saber estar atent en les segones jugades. Va tenir molt de sacrifici en les ajudes a l’àrea petita al final.
blind (90’)
rectificador
El central holandès va saber patir i va haver de rectificar en la segona part el seu perfil a l’hora de defensar les centrades laterals. Suso i Ocampos el van fer anar de corcoll a dins l’àrea però en la segona no va parar de refusar accions.
miguel (90’)
llarg
Es va tornar a desgastar fins al darrer segon de joc. El jove futbolista va tenir problemes per crear superioritats a dins, però de mica en mica va anar entrant en joc. Va ser molt important per defensar el joc ràpid de transició del Sevilla
yangel (45’)
espès
Va tornar a veure porteria per segona jornada consecutiva. Després del gol, el veneçolà se’n va fer un fart, de perdre pilotes. No es va sentir còmode amb la pressió de Torres i Míchel el va substituir en el descans per reforçar el pivot.
aleix (90’)
golejador
No va entrar en joc durant la primera part, se’l va notar espès i sobretot molt superat per la pressió d’Ocampos i Sow. En la segona meitat es va refer i va anotar el gol de la jornada en una rematada que va anar directa a l’escaire rival.
tsygankov (79’)
amagat
El Sevilla el va frenar molt bé amb Pedrosa i Ocampos molt actius per la banda esquerra. No va poder xutar cap vegada a porteria, però va participar en el gol d’Aleix a l’inici de la segona. L’ucraïnès va fer un partit tímid, però efectiu.
iván martín (90’)
tou
En la primera hora de joc, no va estar gens còmode i va ser el jugador que va perdre més pilotes en zones perilloses. No va interpretar bé els espais en atac ni tampoc va prendre bones decisions en els contracops. Se’l va veure tou.
savinho (88’)
extrem
El brasiler va saber ser diferencial en l’u per u i Jesús Navas el va patir. Va acabar el partit fos, però la seva verticalitat va saber treure el seu conjunt del camp rival. En els últims minuts, es va poder veure la seva potència a camp obert.
STUANI (63’)
asfixiat
Era l’home de referència quan el Girona jugava en llarg, degut a la pressió al camp rival del Sevilla, l’uruguaià no va poder entrar gaire en joc i va estar més centrat per intentar robar pilotes a Badé, Guldej o Rakitic. Va estar atent.
JUANPE (45’)
aeri
Va solucionar el joc aeri i va donar oxigen als centrals per ampliar la mirada en les marques. Míchel el va fer entrar al descans per Yangel.
dovbyk(63’)
erràtic
va fallar un gol cantat en una acció amb la porteria buida. L’ucraïnès no va guanyar gaires duels aeris i no es va sentir còmode.
COUTO (17’)
sacrificat
Va jugar a banda i va fer un esforç per tirar la línia atacant. No va entrar en joc.
VALERY (15’)
atent
Va jugar bé amb la sortida de pilota tot i la pressió del Sevilla i el moment.
Torre (2’)
oxigen
No va disposar de gaires minuts i no va entrar gaire en joc, però va saber aguantar la pilota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)