Girona

L’1x1 del Girona-Athletic

Per Arnau Madrià Sàbat

GAZZANIGA (90’)
Damnificat
Va estar segur en el joc aeri i va salvar els mobles a la primera meitat en xuts de Sancet i Vesga. L’argentí, però, no va estar encertat en el gol visitant quan Williams va col·locar l’esfèrica a la seva esquerra aprofitant la mala col·locació.
ARNAU (69’)
perjudicat
El català va tenir la parella de ball més difícil, Nico Williams. No va tenir gaire presència a camp rival degut a les continuades arribades per banda esquerra del bascos. Se’l va notar poc segur amb pilota i va ser substituint al 69
ERIC GARCIA (90’)
irregular
En molts moments, el partit va reclamar més rapidesa amb pilota i el central no ho va poder interpretar bé. Va córrer bastants riscos a l’hora de filtrar pilotes i va perdre dues pilotes perilloses. Va saber rectificar accions defensives
BLIND (90’)
rectificador
El neerlandès va saber rectificar molt bé les pèrdues gironines en construcció. Va estar molt atent als davanters visitants, Guruzeta i Raúl Garcia. Va estar precís amb els canvis de joc a Tsygankov i Couto. Físicament està molt fi.
MIGUEL (90’)
resolutiu
El madrileny va tornar a estar omnipresent en la sortida de pilota. Va donar solucions per dins i per fora. Va situar bones centrades per Stuani i va associar-se bé amb Savio. Va acabar el partit amb els bessons a dalt de tot, va jugar els 90.
YANGEL (85’)
desgastat
En les seves botes va tenir el gol de la victòria. El veneçolà va notar el cansament de l’aturada per seleccions i el ritme del partit. Va jugar quasi ve tot el matx i va tornar a disposar d’una acció amb el cap al tram final molt clara.
ALEIX (90’)
líder
Va dirigir una vegada més el ritme del partit. Li va costar entrar en la dinàmica d’anada i tornada, però va fer un pas endavant a la segona part. Amb els seus canvis d’orientació, el Girona aconseguir generar perill per les bandes.
IVÁN MARTÍN (13’)
controlador
Va fer un treball de contenció de pilota molt bo. Excel·lent. El futbolista està en un moment especial i el Girona ho nota amb les transicions. Entre línies, li va costar trobar la passada vertical, però va minimitzar les errades al mig.
TSyGANKOV (85’)
letal
L’ucraïnès va anotar el gol a la represa arribant de segones línies. A la primera part, va repartir joc a dins l’àrea, primer a Stuani i després a Aleix en una bona despenjada. No va saber trobar un al·liat a la dreta i va perdre verticalitat
stuani (69’)
rematador
Va tenir dues accions clares amb el cap que no va estar encertat, també per una intervenció providencial d’Unai Simón. El charrúa va estar molt condicionat per un Athletic agressiu i un Girona enfonsat. Va anar de més a menys a dalt.
savio (90’)
solució
Quan el Girona es notava ofegat per la pressió de l’Athletic, el brasiler era la solució. El jugador va interpretar ve els espais contra De Marcos i a la primera part el va portar de corcó. Va ser massa generós en una acció amb Pablo Torre.
couto (21’)
reactiu
Va entrar a la segona part per trobar la profunditat que no hi havia amb Arnau. Va estar correcte i fi amb les centrades a dins l’àrea.
portu (21’)
solidari
Va jugar de davanter centre substituint a Stuani. Es va sacrificar en la pressió ofensiva, però no va poder influir en la rematada
torre (13’)
retornat
Va tornar a tenir minuts després de sumar-ne només 4. Va estar lent en la definició al 90.
kebe (5’)
pivot
El malià va tocar poques pilotes i no va arriscar en la passada. Va sumar minuts.
valery (5’)
extrem
Va sortir per encarar a Lekue, però li va faltar encert en el control.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)