Girona

Eric Garcia, la gran novetat en la llista del Girona per viatjar a Mallorca

El Girona ha anunciat la llista de 23 futbolistes en la que Eric Garcia, que en un primer moment no havia de viatjar a Mallorca, finalment serà la principal novetat. El conjunt gironí disputa el partit únic dels quarts de final de la copa a Son Moix contra el conjunt mallorquí, demà a les 19:30h, i ho farà amb les baixes de Toni Villa i Juanpe Ramírez –en tindrà per dues o tres setmanes– i David López a l’eix de la defensa, un motiu pel qual Eric Garcia ha hagut de forçar una mica la màquina i, de fet, el propi Míchel Sánchez ha dit en roda de premsa que és dubte fins a última hora i que “demà es valorar el risc real que hi ha de fer-lo jugar”.

La llista de convocats és la següent: Juan Carlos, Gazzaniga, Fuidias, Miguel, Arnau, Stuani, Tsygankov, Dovbyk, Borja García, Valery, Aleix Garcia, Savinho, Daley Blind, Pablo Torre, Yan Couto, Yangel Herrera, Jhon Solís, Iván Martín, Portu i els tres jugadors amb dorsal de filial Monjonell, Antal i Artero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)