Girona

Míchel: “Pesarà més la il·lusió i la motivació que el cansament dels jugadors”

Míchel Sánchez ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del duel de quarts de final de la copa a partit únic que disputarà el seu equip a Son Moix contra el Mallorca (demà a les 19:30h). El madrileny s’ha referit a l’estat físic i mental de la plantilla, a les característiques del partit i a l’ambició de fer història, encara més, passant a les semifinals de la competició per primera vegada en 93 anys de vida de l’entitat blanc-i-vermella.

Convocatòria i baixes

“Juanpe serà baixa 2-3 setmanes, a més de les baixes de David López i Toni Villa. Eric Garcia és dubte ja que hem de valorar el risc real de jugar demà. Tenim només Blind i els nois del filial [Antal i Monjonell]. La resta tots bé i amb il·lusió pel partit de demà.”, ha dit Míchel, que sobre l’evolució de la lesió de David López ha afegit: “David López li falten 2-3 setmanes encara. Blind ho està jugant tot i ara mateix Antal ha començat a jugar i també tenim Monjonell i Biel Farrés amb possibilitats. Sense David López i Juanpe ara mateix tenim un problema”

Optimistes?

“Eufòria no n’hi ha. Tenim molta il·lusió ja que és un partit especial per nosaltres ja que el club mai ha arribat a les semifinals de copa. És una motivació, res d’eufòria ja que és una competició diferent. Necessitem fer un partidàs ja que el Mallorca a casa és un bon equip i té grans jugadors. Només jugant bé serem capaços de fer història. ”.

El Mallorca

“És un equipàs. Juguen amb quatre jugadors per dins com Costa, Morlanes, Darder… Amath en profunditat, Antonio i Dani Rodríguez, jugadors amb bon peu. Els tres centrals són molt forts i contundents, també van de cap. El davanter sempre és un jugador capaç de quedar-se la pilota i generar futbol. Serà molt complicat i necessitem la nostra millor versió”.

Les semifinals

“És un repte per nosaltres espectacular. El repte de la il·lusió i de fer història. Estem en un molt bon moment, motivats i amb il·lusió”.

La copa o la lliga?

“Sempre he donat molta importància a la copa i he tingut la sensació que l’equip volia passar i fer-ho bé en la competició. El més important de la setmana és el de demà a Mallorca perquè és demà”.

Mercat

“Tenim clar que necessitem jugadors pel futur immediat, més que pel present. No tenim presa, no ens volem precipitar i en aquest cas la direcció esportiva fa una bona feina. Estic content perquè si portem un jugador ara serà per molts anys no per un tapar un forat”.

Sense pressió

“No ens treu pressió ni res haver fet 52 punts. La plantilla té molta ambició i complir els objectius no els aturarà. No hem deixat de treballar bé en el dia a dia, la part més important d’aquest procés”.

Gestió de la pressió

“Hi ha una idea i els jugadors tenen la sensació que controlen el que passa en el partit. Quan et sents fort no hi ha pressió i et sent segur. Ens centrem en el rendiment i no en el resultat. A Almeria vam extreure un bon resultat, perquè el millor va ser puntuar però no ens va agradar el rendiment”.

Antal o Arnau alternativa

“Ja vaig dir que va fer la pretemporada amb nosaltres i és un jugador en el qual el club hi té molta confiança. Ara mateix el necessitem i està preparat perquè el seu cap ho està. Pot tenir qualitat i futbol però si la mentalitat no és la correcte no pots jugar a primera. Poc a poc sabíem que entraria en dinàmica. Pel que fa a Arnau pot jugar de central, coneix la posició i pot ser una alternativa. Ens dona molt futbol, des de fora, i també per dins, però si és necessari és una opció. ”.

La porteria

“Tenim tres porters a un molt bon nivell. En el meu cap ja sé què faré però primer he de dir-ho a ells. I tant de bo em puguis fer de nou la pregunta en la copa”

Objectius

“El següent és fer història en la copa. Arribar a semifinals per nosaltres és un repte molt gran i per això tinc la sensació que pesarà més la il·lusió i la motivació que no pas el cansament d’algun jugador”.

Una mena de final?

“S’assembla al partit d’Eibar, però també al del Rayo de l’altre dia perquè és el tot o res. És a fora de casa, et dona la possibilitat d’arribar a semifinals però s’ha de guanyar. Passar és molt important però no obtens res, necessites més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.