Girona

Un duel frenètic dels que fan afició

Girona 1 Athletic 1

GIRONA:Gazzaniga, Arnau (Yan Couto, 69’), Eric Garcia, Blind, Miguel, Yangel Herrera (Ibra Kebé, 85’), Aleix Garcia, Iván Martín (Pablo Torre, 77’), Tsygankov (Valery, 85’), Savinho i Stuani (Portu, 69’).ATHLETIC CLUB:Unai Simón, De Marcos, Vivian, Paredes, Lekue, Vesga, De Galarreta (Ander, 81’), Iñaki Williams (Ares, 90’), Sancet (Unai García, 90’), Nico Williams (Berenguer, 81’) i Guruzeta (Raúl García, 74’).GOLS:1-0 (56’) Tsygankov. 1-1 (67’) Iñaki Williams.ÀRBITRE:Melero López (andalús.T.G.:A Blind (59’), del Girona, i a Guruzeta (51’), de l’Athetic.T.V.:Cap.PÚBLIC:13.123 espectadors.

El Girona i l’Athletic Club van disputar a Montilivi un partit igualadíssim i dels que agraden a qualsevol aficionat al futbol, per la intensitat i per l’intercanvi de cops. Els de Míchel, que arribaven al duel líders després de guanyar cinc partits seguits, van veure frenada la sèrie victoriosa després d’avançar-se amb un gol de Tsygankov. El caràcter ofensiu i l’ímpetu gironí en una jugada puntual va ajudar els visitants a esgarrapar l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)