Girona

“El Girona jugarà a Europa i té la Champions a prop”

Ernesto Valverde Tècnic de l’Athletic

El tècnic de l’Athletic, Ernesto Valverde, té clar que si vol somiar amb la Champions ha de treure un bon resultat avui contra el Girona. “Tots dos estem ben col·locats, però més el Girona, que ens treu deu punts. Tots dos volem quedar com més amunt millor i ells, crec que es pot dir que jugaran a Europa la temporada que ve, i que tenen la Champions a prop. Després, però, els partits s’han de guanyar i nosaltres tenim l’oportunitat de retallar diferències”, va comentar el tècnic, que espera fer-se fort a casa: “Després de l’any passat estem fent grans partits a San Mamés. Ens estem mostrant com un equip fort a casa i ara venen partits importants en què ens haurem de posar a prova.”

Valverde va reconèixer que l’acumulació de partits ha passat factura al conjunt basc en els enfrontaments, especialment en l’empat al camp de l’Almeria, però veu el seu equip preparat per competir contra un Girona envers el qual es va desfer en elogis. “És un equip força agressiu jugant a fora que només ha perdut un partit, al Bernabéu. Els seus números ho diuen tot i han estat temps sent l’equip més en forma, tot i que ara els ha avançat el Madrid. Tenen un nivell de joc, tècnic i de combinació molt alt i arriben a dalt amb molta facilitat. Veurem qui pot imposar el seu joc”, va analitzar Valverde.

SAN MAMÉS

“Després de l’any passat a casa estem molt forts i hem fet grans partits”

L’ANÀLISI

“El Girona a fora és agressiu i té un nivell molt alt. Arriba a dalt amb facilitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)