Girona

Stuani lidera la primera del curs

Girona 3 Getafe 0

GIRONA:Gazzaniga, Arnau (Bernardo, 90’), David López, Blind, Miguel, Aleix Garcia, Yangel Herrera (Selvi, 90’), Iván Martín (Pablo Torre, 84’), Tsygankov, Savinho (Valery, 71’) i Stuani (Dovbyk, 71’).GETAFE:David Soria, Damián (Gorka, 88’), Domingos Duarte, Mitrovic (Portu, 59’), Gastón, Juan Iglesias, Djené, Maksimovic, Aleñá (Santi, 66’), Borja Mayoral (Choco Lozano, 59’) i Latasa.GOLS:1-0 (12’) Yangel Herrera. 2-0 (56’) Stuani. 3-0 (65’) Stuani.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez (andalús).T.G.:a Gazzaniga (45+2’) i Iván Martín (62’), del Girona i a Latasa (7’), Mayoral (28’), Mitrovic (29’), Bordalás (30’), Djené (50’) i Duarte (92’), del Getafe.PÚBLIC:11.784 espectadors.

El Girona va aconseguir contra el Getafe el primer triomf del curs a Montilivi. En una primera part en què va costar superar la defensa rocosa dels de Bordalás, Yangel Herrera va marcar l’1-0 a centrada de Savinho. L’heroi, però, va ser Stuani, que es va guanyar, amb un doblet per sentenciar el partit en la segona part, la primera ovació de la temporada quan encara era titular per davant de Dovbyk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)