Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Haurem de tenir una capacitat tècnica brutal”

“Anar a l’aturada amb una victòria és un repte que tenim al cap”, va dir Míchel en la roda de premsa prèvia a la visita al Getafe. I és que dins del vestidor tothom té clar que la millora manera d’afrontar les setmanes vinents és amb els tres punts d’avui al sac. Tres punts que s’hauran de suar davant un equip de Bordalás que a casa no donarà cap facilitat. “A casa son més forts i et pressionen molt bé, és un equip molt agressiu en les segones jugades, i has de tenir una capacitat tècnica brutal, confio que siguem capaços de guanyar aquest partit”, va explicar el tècnic, que va evitar de prendre partit sobre l’estil de joc del tècnic alacantí: “Sobre Bordalás ja es veu el que ha aconseguit, sobretot amb el Getafe, que està fet a mida.”

Míchel va aprofitar la roda de premsa per treure importància a la mala ratxa a domicili, així com a la sequera d’Artem Dovbyk en les darreres jornades. “Em preocuparia que no tinguéssim ocasions, està fent una bona feina”, va dir Míchel, que va valorar de nou la mentalitat amb la qual l’equip afronta les últimes deu jornades de lliga: “ Estem preparats per fer un bon final de temporada i tots s’entrenen molt bé. Tots els partits són molt difícil i igualats. Necessitem la millor versió i l’equip serà a prop de jugar a Champions. Espero que aquesta sensació es tradueixi en resultats. L’exigència de guanyar els deu partits per pensar en el títol és molt gran per a nosaltres, però veurem on serem quan quedi menys. L’objectiu és la Champions. Hi haurà quatre places per a cinc equips i confio que una serà nostra.”

SOBRE EL GETAFE

“Està fet a la mida de Bordalàs. És un equip molt agressiu en les segones jugades”

LA CHAMPIONS

“Hi haurà quatre places per a cinc equips i confio que una serà nostra”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)