Girona

Oriol Romeu ja és a Catalunya

El migcampista del Barça va aterrar ahir al Prat de Llobregat per seguir de ben a prop la fase final de les negociacions entre el club blaugrana i el Girona. Oriol Romeu vestirà la samarreta blanc-i-vermella perquè és el desig de totes les parts, però en la cessió que s’efectuarà del futbolista per part del Barça falta una entesa en la quantitat econòmica de l’opció de compra que hi haurà per part dels gironins abans del 30 de juny del 2025, quan expirarà la cessió.

Totes les parts acabaran de segellar l’acord entre avui i demà, el d’Ulldecona passarà la pertinent revisió mèdica i dimarts hauria d’incorporar-se als entrenaments, de nou, a les ordres de Míchel Sánchez.

La plantilla del Girona descansa avui i demà i dimarts iniciarà l’esprint final de pretemporada abans no comenci la lliga, el dijous 15 a les 21.30 al camp del Betis. Els gironins juguen divendres contra el Newcastle (20.30 h) i el dissabte contra el Bournemouth (17.15 h).

LA PREVISIÓ

L’acord s’ha de tancar entre avui i demà, i el mig estarà dimarts amb l’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)