Girona

L’emotiu encàrrec de Míchel a llegendes del Girona

  • La coincidència al vestidor GIRONA FC.
  • VÍDEO: El vídeo

“Tinc un encàrrec del mister per vosaltres.” El president Delfí Geli va tenir una primera trobada amb onze futbolistes de diferents generacions del Girona. Lluís Busquets, Santi Carrasco, Javi Morata, Eugeni Bou, Narcís Julià, Jordi Matamala, Felipe Sanchón, Migue, Jose, Dorca i Eloi. Un onze, cadascú amb la samarreta de la seva època, que era al vestidor del Girona quan l’equip de Míchel va arribar abans de l’històric debut a Montilivi de la Champions.

Fetes les salutacions, va parlar Míchel. “Tots teniu els vostres records, la vostra història, però ara tenim una història comuna, que és la història del Girona. I volíem recordar els que ho van iniciar tot. Aquí hi ha una representació bonica de la història del club”, va explicar el madrileny als seus jugadors, abans de cedir la paraula a Narcís Julià, exjugador, exentrenador i exdirector esportiu: “Som una petita representació de tots els futbolistes que han passat per aquí. Aquest club té una història des de 1930, hi ha passat molta gent, i tothom ha posat el seu gra de sorra per viure aquest moment. Hem viscut patiments, però tot té el seu punt en comú. Quan s’apaguen les llums de la carrera professional i els egos desapareguin una mica, queden els companys. Tot té un nexe comú”.

“Per l’afició”

“És un dia històric per la ciutat, pel club, però sobretot per l’afició. Nosaltres a vegades jugàvem davant de 300 persones. És una altra dimensió. M’agrada com aplaudiu la gent després dels partits. Deixareu un record en la gent que us ve a veure amb il·lusió”, va continuar Julià. “En un futur, el record que quedarà, per exemple de Stuani, és que el pararan pel carrer. Això no es paga amb diners. Juguem pel públic. I com va dir un geni del futbol, sortiu i disfruteu”, va sentenciar per tancar un acte molt emotiu que lligava la història amb un present ple d’il·lusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)