El Peralada firma taules a Tona (0-0)

Els xampanyers marxen de Tona amb un punt. Un resultat positiu després de la contundent derrota de la jornada anterior a casa i contra un dels equips de dalt. Partit igualat que ha acabat amb els marcador, igual que com havia començat. Ocasions per a tothom però cap de clara.

El Peralada volia refer-se de l’ensopegada del cap de srtmana passat contra el Cerdanyola a casa, però el partit al Municipal de Tona ha començat amb ocasions per als locals. Els osonencs han tignut un parell d’ocasions d’inici però no hi ha hagut cap acció clara per cap dels dos conjunts. Després de 45 minuts sense ni dominador ni grans ocasions per cap equips, el partit ha marxat al descans amb el mateix marcador amb què havia començat.

A la represa, els xampanyers, amb fam de punts, han sortit amb una marxa més per provar de tornar de Tona amb més d’un punt. Els dos conjunts ho han han provant però sense ocasions gaire clares. I igual que havia començat el partit ha acabat amb els mateixos números al marcador, 0 a 0.

Els d’Àlex Marsal marxen de Tona amb un punts més, que després de sis jornades els deixa amb un total de 8 punts.