Publicitat Paper, Digital i Televisió

En aquest document trobarà les tarifes dels mitjans del Grup Hermes: EL PUNT AVUi, L’ESPORTIU, L’ECONÒMIC, EL PUNT AVUI TELEVISIÓ i CATALONIA TODAY. Les tarifes inclouen el format paper i digital.

 

Tarifes - 5 MB (català)
Tarifas - 5 MB (castellano)

 

EL PUNT AVUI li permetrà seleccionar la zona on vol incidir amb la seva publicitat seleccionant les edicions que més li interessin: Barcelona, Girona, Camp i Ebre, Lleida, Catalunya Central i Maresme, o bé arribar a tot Catalunya.

L’ESPORTIU, l’únic diari esportiu en català. La seva publicitat arribarà als aficionats de l’esport català i internacional.

Cada diumenge amb EL PUNT AVUI trobarà un suplement especialitzat: PRESÈNCIA, L’ECONÒMIC i CULTURA, cada un amb un perfil de lector molt determinat i que permet focalitzar la seva publicitat.

EL PUNT AVUI TELEVISIÓ, la nova televisió de Catalunya, una televisió informativa, amb vocació de país. Els nostres 205.000 espectadors diaris veuran el seu espot.

CATALONIA TODAY, la revista mensual en anglès del Grup, acostarà els residents estrangers i els lectors amb un nivell alt d’anglès al seu negoci.

 

Contactar amb el departament de publicitat