OK Lliga

El Barça continua la persecució del líder

Hoquei sobre patins. Ha de guanyar un complicat Vendrell per mantenir la lluita amb el Liceo. L’Igualada i el Lleida busquen reaccionar

El Barça Lassa manté la seva persecució del líder de l’Ok Lliga, el Liceo, i no pot fallar, ja que rep un complicat Vendrell. Els gallecs també juguen a casa demà i reben un equip més assequible, el Palafrugell, que està en zona de descens. Els blaugrana han golejat en els dos últims partits i han superat els gallecs en la diferència de gols general. El Vendrell és perillós i acaba de sumar dues victòries importants després de la decepció de quedar fora de la copa.

Un altre matx destacat serà el duel entre l’Igualada i el Lleida. Tots dos busquen refer-se dels seus mals resultats en les últimes jornades, que els han fet perdre posicions. Els igualadins han perdut els dos últims partits i els lleidatans acumulaven quatre derrotes seguides i acaben d’empatar a casa. El Reus rep el cuer, l’Asturhockey, que fa dotze jornades que no coneix la victòria. Els reusencs han guanyat els darrers quatre partits i els dos últims no han encaixat cap gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)