OK Lliga

El Vendrell torna a guanyar a casa i s’apropa a la CERS

Hoquei patins. Els penedesencs van haver de treballar molt per superar un Palafrugell que sempre va estar dins del partit

EL VENDRELL 3 PALAFRUGELL 2

CE VENDRELL:Camps, J. Ferrer, Casado, Mitjans i Navarra –inicial–, C. Rodríguez, Mudarra, E. Fernández, Rocasalbas i P. Ferrer.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Panella, Ribot, Aldrich, Pujol i Ruiz –inicial–; Carles, Brugué i Romero.GOLS:1-0 (24’) Mitjans. 1-1 (42’) Ribot (p.). 2-1 (48’) C. Rodríguez (f.d.). 3-1 (48’) C. Rodríguez (p.). 3-2 (50’) Ruiz.ÀRBITRES:A. López i J. León. Van mostrar targeta blava a Ruiz.FALTES:13 del Vendrell i 18 del Palafrugell.

El Vendrell va fer un pas important per classificar-se per a la copa de la CERS en guanyar a casa el Palafrugell. Els penedesencs van tornar a guanyar a casa després de quatre jornades però van haver de treballar molt per superar un conjunt empordanès que sempre va estar dins del partit. El partit es va decidir en els darrers deu minuts, quan es van marcar quatre gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)