OK Lliga

Resposta de campió

Hoquei sobre patins. El Barça remunta un 0-1 contra el descarat Liceo i aixeca la seva tretzena supercopa

Liceo 2 Barça 3

DEPORTIVO LICEO:Tiago Rodrigues, Ricart, Carballeira, Dava Torres i Cancela –equip inicial–; Ciocale, Saavedra, Magalhães i Francisco Torres.BARÇA:Carles Grau, Alabart, Bargalló, Barroso i João –equip inicial–; Marc Grau, Panadero i Llorca.GOLS:1-0 (8’) Dava Torres. 1-1 (17’) Marc Grau. 1-2 (22’) Alabart. 1-3 (29’) Pau Bargalló. 2-3 (49’) Ricart.ÀRBITRES:J. Sánchez i S. Mayor.FALTES:11 del Liceo i 11 del Barça.

El Barça va superar el Deportivo Liceo per 2-3 remuntant un gol advers i va aixecar a l’Olímpic de Reus la seva tretzena supercopa –en la seva setena final seguida–, el primer títol del curs després de caure contra el Noia Freixenet en la lliga catalana. El Liceo, que té el contraatac ben integrat en el seu ADN, s’ha reinventat de nou i va demostrar que és un rival molt complicat.

Els primers minuts van ser un exercici de velocitat, atacs i lluïment dels porters. L’equip de Juan Copa feia molt de perill i va penalitzar una pèrdua blaugrana per clavar l’1-0 en una canonada de Dava Torres. Un temps mort d’Edu Castro i el fet que Torres no estigués en pista van temperar una mica el joc. El Barça va empatar en una bola penjada de Marc Grau. Panadero la va deixar passar i el porter Tiago Rodrigues no la va ni veure (1-1). Una genialitat de Bargalló, que va assistir amb clarividència Alabart per darrere de la porteria, va acabar de capgirar la dinàmica del joc (1-2). En la segona part, Pau Bargalló va clavar l’1-3 amb un cacau espectacular exterior (29’) i el Barça va controlar molts minuts el partit. Dava Torres va fallar la directa en la desena d’equip del Barça i Pau Bargalló, amb dos tocs i bola alta, tampoc no va aprofitar la desena del Liceo. El partit, però, es va trencar en el darrer tram i Ricart, que s’ha reivindicat en la supercopa, en va treure profit a 1:01 del final (2-3). El Liceo va acabar amb atac de cinc i sense porter.

Vist el resultat, l’escenari d’anar per sota fins i tot m’ha agradat perquè l’equip ha treballat i ha reaccionat