OK Lliga

El Reus Virginias derrota el Barça (4-3) i el Noia Freixenet torna a batre el Liceo (4-2)

Un gol de Sergi Aragonès quan faltaven 54 segons per al so de la botzina ha donat el triomf al Reus Virginias, que empata la semifinal de l’OK Lliga contra el Barça (1-1), que s’havia endut el primer partit per 6-3, i que somia en tornat a eliminar el Reus com va fer fa dues temporades. El partit s’ha jugat al Palau d’Esports del Reus perquè el Palau Blaugrana estava ocupat pel bàsquet ACB i el tercer partit tornarà a Barcelona (divendres a les 20.30 h) alterant l’ordre previst en les bases de competició. Els gols del Reus els han fet Diego Rojas, Martí Casas i Sergi Aragonès (2). Per part blaugrana, han sucat Sergi Llorca, Eloi Cervera i Ignacio Alabart, que havia signat el 3-3 a 2:24 del final i semblava que abocava el partit a una pròrroga

El Noia Freixenet, per la seva banda, ha tornat a derrotar al Deportivo Liceo fent valer el factor Ateneu (4-2) i jugarà divendres a Riazor el tercer partit amb un marge sòlid de 2-0 –5-3 en el primer enfrontament–i amb la primera pilota de partit per arribat a la desitjada final. Els gols del conjunt de Pere Varias els han fet Martí Gabarró (3), el tercer de falta directa, i Xavi Costa. Els gols del Liceo els han marcat Fabrizio Ciocale (1-1) i Bruno Saavedra, que ha establert el 4-2 definitiu a 51 segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)