OK Lliga

El Noia Freixenet sotmet el Liceo i torna a la final 21 anys després (4-1)

El Noia Freixenet ha derrotat avui per 4-1 el Deportivo Liceo en el cinquè i definitiu partit de les semifinals de l’OK Lliga –3-2 en el global de l’eliminatòria– i torna a la final 21 anys després impulsat per una afició fidel que ha omplert l’Ateneu i que ha embogit amb un èxit històric. L’equip de Pere Varias ha fet un partidàs amb remuntada inclosa i jugarà la final contra el Barça, tal com havia fet en la temporada 2002/03, en una final que es van endur els blaugrana. El duel, al millor de cinc partits i que enfronta els dos primers de la lliga regular, arrenca divendres vinent. El Barça és el campió i el favorit, però el Noia ja el va derrotar en la final de la Lliga Catalana.

Dava Torres, aixecant i picant amb un toc suau, ha avançat el Liceo (0-1 en el 7’). Costa, insistint per darrera de la porteria ha premiat el Noia, que havia fet dos pals i havia tingut nombroses ocasions (1-1 en el 17’). El Noia ha estavellat la bola al ferro per tercera vegada. Un preludi a la bogeria en dues accions amb intervenció del veterà Jordi Bargalló. Un gol seu en el 34’, protestat pel Liceo perquè consideraven que la bola no havia entrat, ha posat per davant al Noia. I una passada espectacular que ha coronat Morales (36’) ha acabat de posar el peu al coll del Liceo amb el 3-1. Deliri a l’Ateneu, ple com un ou. El 4-1 (42’) marcat per Salvadó en una triangulació perfecta, ha donat a entendre que l’equip de Sant Sadurní es mereixia ser a la gran final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)