OK Lliga Plata

El Vic torna a l’OK Lliga tres temporades després al superar el Lloret a la pròrroga

Els osonencs han guanyat per 4-1 el partit de tornada i s’imposen pel global de 4-3

El Vic ha tornat a l’Ok Lliga després de tres temporades a l’Ok Lliga Plata al superat el Lloret Vila Esportiva en l’eliminatòria d’ascens a la màxima categoria. Els osonencs han guanyat per 4-1 en la pròrroga el partit de tornada, remuntat el 2-0 de l’anada a Lloret i s’han imposat per un global de 4-3. El pavelló Olímpic de Vic ha estat ple amb una afició local entregada al seu equip i també molts aficionats del Lloret. El partit ha estat molt disputat i al descans s’ha arribar amb un 1-0, gol de Sánchez de penal. En la segona meitat el Lloret ha empatat amb un gl de Auguet, i el Vic s’ha tornat a avançar (2-1) amb un gol de Rovira. A 25 segons del final Ramírez ha anotat el 3-1 dels osonencs i han forçat la pròrroga. A 50 segons per acabar el temps suplementari Rovira ha marcat el 4-1 i l’ascens ha estat pel Vic.