OK Lliga

El Parlem Calafell presenta el nou projecte amb Guillem Cabestany de tècnic

Guillem Cabestany, l’encara tècnic de la selecció espanyola, va ser presentat dimarts com a nou entrenador del Parlem Calafell per al curs vinent en substitució de Ferran López, juntament amb els nous fitxatges que ha fet l’entitat. La federació espanyola va emetre un comunicat la mateixa tarda en què explicava que el tècnic de Sant Pere de Riudebitlles deixaria el càrrec després del mundial d’Itàlia, que es disputarà del 15 al 22 de setembre a Novara. Hores després, Cabestany va reingressar de nou l’escena de l’OK Lliga després d’haver guanyat dues copes i una CERS en la seva prolífica etapa a l’històric Moritz Vendrell (2010-2014). Posteriorment, va entrenar a la lliga italiana amb el Breganze (2014-2015) i a Portugal amb el Porto (2015-2021).

Sigui com vulgui, el Calafell va presentar quatre jugadors: l’argentí procedent del Sarzana Jero Garcia, Sergi Folguera (Lleida), Aleix Marimon (Igualada) i al porter Josep Maria Virgili (Vila-seca). Estan confirmades les renovacions de Gerard Camps, Carles Domènech, Jepi Selva, Jan Escala i Sergio Miras. No segueixen, a banda del tècnic Ferran López, Arnau Xaus, Joan Pascual, Jordi Ferrer i Uri Vives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.