Mundial

Espanya obté un triomf necessari i molt còmode contra Xile (0-12)

La selecció espanyola masculina d’hoquei sobre patins ha guanyat avui a Novara contra Xile per 0-12 –0-6 a la mitja part–el seu primer partit en els World Skate Games Itàlia i tancarà demà dimecres la fase de grups enfrontant-se a Itàlia (21 h). Els gols els han fet Martí Casas (4), Marc Grau (2), César Carballeira (2), Pau Bargalló (2), Sergi Aragonès i Alabart. El conjunt de Guillem Cabestany havia iniciat el mundial amb un empat contra França, que avui tancarà la jornada (21) davant dels amfitrions. El partit ha quedat resolt amb un 0-6 en el primer temps. Es tractava de vèncer i de fer-ho pel major nombre de gols possible perquè en cas d’empats en la resolució final del grup, la diferència de gols global pot ser un factor decisiu. L’objectiu és evitar la tercera plaça del grup, que probablement condemnaria a un encreuament de quarts complicat contra l’Argentina o Portugal, els dos grans favorits de l’altre grup. L’aparició de França com a cinquena gran selecció en el panorama internacional provoca aquesta incertesa i atorga força més transcendència a la primera fase.

En el grup A, l’Argentina, que defensa el títol, ha superat els estats Units per 2-9, mentre que Portugal ha derrotat Angola per 0-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)