Mundial

Espanya tomba l’Argentina (1-4) i lluitarà per la seva vuitena corona mundial

Aina Florenza, amb dos gols, i Anna Ferrer, providencial sota els pals, han estat claus per vèncer el vigent defensor del títol

La selecció espanyola, amb set catalanes, ha certificat l’accés a la seva cinquena final del mundial consecutiva després de vèncer amb autoritat la vigent campiona, l’Argentina, per 1-4 en el marc dels World Skate Games d’Itàlia. L’efectivitat d’Aina Florenza (2), el bon replegament defensiu i les aturades d’Anna Ferrer han estat claus en la victòria contra el defensor del títol. El conjunt estatal, que aspira a la seva vuitena corona, no coneixerà el seu rival en la final de demà (21 h) fins aquesta nit, amb el vencedor del Portugal-Itàlia (21 h).

L’equip de Sergi Macià ha començat molt activat i només ha necessitat 40 segons per inaugurar el marcador. La mataronina Aina Florenza ha caçat un rebuig d’Anabella Flores per exhibir el seu olfacte golejador. La maresmenca s’ha endut poc després un regal de la defensa argentina, amb un fort cop a la cella esquerra, i ha hagut de ser substituïda per Victòria Porta. L’equip estatal estava més ben posicionat sobre la pista i l’asturiana Marta Piquero ha ampliat el resultat (9’) en un exercici d’explosivitat, determinació i habilitat pel mig de la rereguarda sud-americana. L’entrada en pista d’Adriana Soto ha revolucionat el joc del conjunt de Jorge Luis Castro i ha aprofitat un rebuig d’Anna Ferrer per escurçar diferències (12’). Espanya ha superat un moment crític i ha replicat amb un gol de falta directa executat per Sara Roces (14’). Florenza ha tornat a pista i l’equip de Macià ha controlat la situació davant una Argentina molt vertical, però excessivament precipitada.

Florenza ha tornat a deixar el seu segell a l’inici de la segona meitat. La portera argentina ha rebutjat un xut de Piquero, la bola ha anat a mans de Casarramona i ha assistit a la golejadora del Generali Palau, que no ha perdonat a porteria buida (29’). L’Argentina ha tingut alguna oportunitat després de recuperar boles en la sortida del joc hispà, però Anna Ferrer ha mantingut la porteria tancada a pany i forrellat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)