Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS

CAMPIONATS D'ESPANYA DE BASE

Tres de tres per als catalans

El Barça guanya el juvenil, l'Arenys de Munt l'aleví i el Palau de Plegamans el sub-16 femení

Els equips catalans van guanyar els tres campionats d'Espanya de les categories de base que es van disputar el cap de setmana passat. El Barça es va imposar en juvenils, l'Arenys de Munt va guanyar la categoria aleví, en què el Sant Cugat va ser segon, i el Palau de Plegamans va ser el campió en el sub-16 femení.

A Alcobendas, els blaugrana es van emportar el títol juvenil després de derrotar en la final el Cerceda gallec per 9-3. El Voltregà no va poder accedir al podi en perdre en el partit pel tercer lloc contra l'Oviedo (8-4).

L'Arenys de Munt va ser el total dominador de l'estatal aleví que es va disputar a Vila-seca. En els cinc partits del campionat, no va encaixar cap gol i els seus resultats sempre van ser clars. Els dos representants catalans van arribar a la final i els arenyencs es va emportar el títol després de superar el Sant Cugat 4-0.

L'estatal sub-16 femení va disputar la seva segona edició a Palau de Plegamans i el conjunt local va poder revalidar el títol després de superar en la final l'Alcorcón per 2-1 amb un gol d'or en la pròrroga. El Bigues i Riells va ser tercer en superar el Biesca Gijón en els penals i el Vila-sana de Lleida va finalitzar cinquè després de guanyar l'Alcobendas (3-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)