Internacional

El Manlleu, fora de la final

Copa d'Europa femenina. Les osonenques van caure eliminades dolorosament pel Benfica portuguès, en una semifinal que van dominar però en què van ser superades en el contraatac

MANLLEU2

ISERLOHN1

COUTRAS4

BENFICA4

El Manlleu no jugarà la final de la copa d'Europa femenina. El conjunt osonenc va ser dolorosament eliminat pel Benfica portuguès en una disputada semifinal en què va ser superat pel contraatac del seu rival. Les jugadores de Ramon Anglada van encaixar gols en moments psicològicament importants que els van pesar en el seu ànim, i mai van poder jugar amb el resultat a favor. El primer gol va arribar als dos minuts de l'inici del partit; el segon, a poc més d'un del descans i el tercer, tretze segons després d'empatar per segon cop el partit.

Amb el suport del seu nombrós públic, les locals van intentar dominar i crear ocasions des de l'inici, però en la primera ocasió que va tenir el Benfica es va avançar en el marcador. Era el minut 2 de partit. El Manlleu va saber empatar tres minuts més tard i va passar a dominar la bola i el joc. Va crear ocasions però les portugueses també en van tenir en jugades ràpides. A poc més d'un minut del descans el Benfica va culminar un contraatac amb el 2-1 i, amb un resultat en contra immerescut pel joc que havien fet, les osonenques van anar als vestidors.

En l'inici de la segona meitat el Manlleu va tornar a anar a l'atac i va tornar a empatar amb un nou gol de Iolanda Font –va fer els dos del seu equip–; però tretze segons després les portugueses es van tornar a avançar (3-2). La fortuna no estava al costat de les osonenques, ja que les seves accions d'atac trobaven una bona portera
al davant. El Benfica va sentenciar amb el 4-2 a quatre minuts del final amb un altre contraatac. El Manlleu va jugar a la desesperada i a dos minuts del final Iolanda Font va veure la targeta blava per haver protestat, i quan ja era fora de la pista, la vermella. El Manlleu es va quedar amb dues jugadores i ja no va poder intentar el miracle.

ELS GOLS EN CONTRA

SL BENFICA: Maria Vieira, Marlene Sousa, Sofia Vicente, Rita Lopes i Rute Lopes –equip inicial–; Inés Vieira, Marta Vieira, Raquel Abreu, Andreia Damaso i Ana Santos. CP MANLLEU: Ester Tosar, Nara López, Anna Casarramona, Laia Castro i Iolanda Font –equip inicial–; Laura Vall, Laura Barcons, Judit Burgaya, Gemma Solé i Maria Ballesta. GOLS: 1-0 (2') Sousa. 1-1 (5') Font. 2-1 (24') Rita Lopes. 2-2 (32') Font. 3-2 (33') Rita Lopes. 4-2 (46') Inés Vieira. ÀRBITRES: Franco Ferrari i Mateo Gallopi (Itàlia). Van mostrar targeta blava i targeta vermella a Font. FALTES: 7 del Benfica i 6 del Manlleu.
US COUTRAS: Bernadas, Lafourcade, Fort-Heng, Leborgne i Drouhet –equip inicial–; Gil, Casaril, Beney i Roux. ERG ISERLOHN: Kirmse, Wichardt, Franziska Neubert, Katharina Neubert i La Rocca –equip inicial–; Britta Schulte, Nicole Schulte, Runge i Pothofer. GOLS: 1-0 (4') Lafourcade. 1-1 (33') Wichardt. 2-1 (36') Lafourcade. 3-1 (45') Leborgne. 4-1 (50') Leborgne. ÀRBITRES: Joaquin López i Maria Teresa Martínez. FALTES: 6 del Coutras i 9 de l'Iserlohn.
El Manlleu va encaixar gols en moments psicològics clau

El Coutras sentencia en els darrers minuts

El Coutras francès, on juguen les catalanes Teresa Bernadas i Anna Gil, es va classificar per a la final després de superar l'Iserlohn alemany per 4-1. Les franceses van marcar molt aviat i això els va permetre dominar el joc. Les alemanyes van tenir ocasions però la portera Bernadas va fer bones aturades. En l'inici de la segona meitat l'equip entrenat pel català Quim Puigvert va empatar, però el Coutras va reaccionar i es va distanciar en el marcador. En el darrer minut i mig l'Iserlohn va treure la portera i va posar cinc jugadores, però no va poder marcar i va encaixar l'últim gol a dos segons del final.