Internacional

El Benfica s'emporta el títol en vèncer el Coutras (5-2)

El SL Benfica és el nou campió de la copa d'Europa femenina en derrotar en la final l'US Coutras per 5-2. El conjunt portuguès va guanyar el màxim títol continental de clubs femenins la primera temporada que hi participava. Per a les franceses era la novena edició i la cinquena vegada que arribaven a la final a quatre. Tot i això, el segon lloc va ser la seva millor classificació de sempre. La victòria i el títol van quedar força decantats per al Benfica en la primera meitat, ja que van arribar al descans amb un clar 4-1. Marlene Sousa va inaugurar el marcador en el tercer minut de partit i va ser un malson per al conjunt francès, ja que va acabar marcant quatre gols. En la segona meitat, el Coutras va intentar remuntar, però les portugueses van saber aguantar molt bé.