Internacional

Surten amb avantatge

Copa de la CERS. El Reus visita el Diessbach amb tres gols de marge i l'Igualada el Follonica amb dos. Lluitaran per passar a la final a quatre

El Reus Deportiu i el Monbus Igualada surten amb avantatge en el partit de tornada dels quarts de final de la copa de la CERS. Els reusencs van superar per tres gols (5-2) el Diessbach suís, mentre que els igualadins van vèncer per dos gols (4-2) el Follonica italià. Els dos conjunts catalans lluitaran per accedir a la final a quatre, i tenen molt clar que la millor manera és anar a buscar una altra victòria i no sortir a especular amb la diferència que tenen.

Els roig-i-negres estan invictes aquesta temporada en la CERS i en les dues anteriors eliminatòries van guanyar els dos partits als seus rivals, i a més amb golejades. En la seva història a Europa el Reus ha jugat onze partits contra equips suïssos i els ha guanyat tots.

Els igualadins ja van jugar a la pista del Follonica en els vuitens de final de la CERS de l'any 2004 i van guanyar per 1-6. Els igualadins ja van arribar a la final a quatre de la CERS la temporada passada i aquesta volen tornar a fer-ho.

Tornada (avui)
Oliveirense (P)-Sporting (P)
18.00 h
Diessbach (S)-Reus
20.00 h
Barcelos (P)-Saint-Omer (F)
22.30 h
Follonica (I)-Igualada
21.00 h
Anada
Sporting (P)-Oliveirense (P)
2 - 3
Reus-Diessbach (S)
5 - 2
Saint-Omer (F)-Barcelos (P)
1 - 4
Igualada-Follonica(I)
4 - 2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)