Internacional

FERRAN PUJALTE

ENTRENADOR DEL CP VIC

“Nosaltres hi anem a totes”

El tècnic del Vic, Ferran Pujalte, diu que el seu equip és el menys favorit i destaca que és una gran fita per al club estar entre els quatre millors.

L'objectiu és el títol?
Home, un cop hem arribat fins aquí sí que ens fa molta il·lusió lluitar pel títol. Per a nosaltres és una satisfacció estar entre els quatre millors equips d'Europa, però veient que tenim un títol a dos partits, tot i el potencial dels rivals, nosaltres hi anem a totes.
Com hi arriba l'equip?
Crec que hi arribem bé, és veritat que hem passat dos o tres partits de la lliga molt justos de força i d'efectius, però aquestes setmanes sense competició ens han servit per recuperar-nos. Vull pensar que físicament i mentalment hi arribem bé, després crec que tàcticament tenim recursos treballats per afrontar amb garanties els partits. El que passa és que el potencial del rival és molt alt, és el màxim.
Pot analitzar una mica el seu rival?
El Porto és un equip que està acostumat a jugar aquest tipus de partits, mentalment és fort. Té un nivell individual molt alt i és capaç de pressionar molt en defensa. Tenen moltes alternatives ofensives, poden tirar, poden encarar, tenen bon joc interior. És un rival molt complet.
Qui és el favorit?
Sobre el paper, el Barça i el Porto són els favorits de la competició, són dos clubs amb un gran potencial. El que passa és que al Breganze i a nosaltres se'ns ha de respectar. Si al Porto el deixes triar rival ens tria a nosaltres, i el Barça també, o al Breganze, entre el Porto i el Barça hi ha molt respecte.
Com veu l'altra semifinal?
No està clara, però el Barça és el favorit. El Breganze és un equip que té recursos, és capaç d'alternar defenses, de canviar l'atac en funció del que es troba al davant. No és fàcil competir amb ells. Estem en una final a quatre, i els quatre equips ens hi mereixem ser.
És factible i li agradaria una final catalana?
De factible ho és, si em fas dir percentatges potser per una banda ells tenen molts números i nosaltres en tenim menys. A mi m'agradaria ser a la final, contra el rival que sigui. Sempre dic el mateix, en aquestes competicions curtes tothom se sent una mica campió, i la il·lusió no té la treu ningú. Per a un equip com el Vic ser a la final a quatre de la lliga europea és un somni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)