Internacional

RICARD MUÑOZ

ENTRENADOR DEL FC BARCELONA

“En una cita així no hi ha favorits”

Ricard Muñoz es va convertir en el primer entrenador del FC Barcelona el març del 2013 i l'any següent va guanyar la copa d'Europa. A més, ha assolit una Intercontinental, dues OK Lligues i dues supercopes estatals.

L'objectiu és el títol?
Evidentment que la voluntat és tornar amb el títol. Ens ha costat molt arribar fins aquí. Sabem que ens costarà, perquè hi arriben els quatre millors d'Europa, i estarà molt igualat. Acabarà decidint qui cometi menys errades i estigui més encertat.
Com hi arriba l'equip?
Estem en un bon moment i hi arribem amb força. És cert que portem una càrrega de partits i minuts, i això podria passar factura, però és clar que és l'últim esforç que hem de fer i que competirem amb bones condicions. Hem estat dues setmanes sense jugar, i això de vegades té una doble lectura.
Pot analitzar el seu rival?
El Breganze és un equip amb les idees molt clares. Té un joc diferent al nostre: dos jugadors a mitja pista que gairebé no tallen en cap moment, dos jugadors al fons intenten no cedir ni un contraatac, possessions molt llargues obrint molt la pista i intentant alentir el joc perquè no hi hagi ritme, aprofitant les individualitats, i viuen sobretot del contraatac. És un equip molt competitiu i dur.
Qui és el favorit?
L'experiència em diu que en finals a quatre no hi ha favorits. Hi ha els quatre millors equips d'Europa. En 50 minuts és difícil ser superior al rival. S'ha de superar el rival, el factor pista i l'arbitratge, que esperem que no tingui influència en el resultat. Hi anem amb humilitat, i si ens posen l'etiqueta de favorits crec que és més de portes enfora, una cosa dels mitjans de comunicació.
Com veu l'altra semifinal?
Molt igualada. El Porto és un expert en aquest tipus de cites i fa molts anys que intenta guanyar aquesta copa. El Vic ja ha demostrat durant tota la temporada que és un bloc compacte i que ha trobat la barreja entre veterania i joventut que el fa difícil de batre. Serà molt igualat.
És factible i li agradaria una final catalana?
El que volem és ser nosaltres a la final. Però, si podem triar, evidentment que seria fantàstic una final catalana, i així ens assegurem que la copa es quedi a casa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)