Internacional

RICARD MUÑOZ

TÈCNIC DEL BARÇA

“En cap moment hem perdut el control”

L'emoció i la tensió acumulada pel final ajustat a pesar d'haver tingut a prop la sentència molts minuts abans van provocar els plors del tècnic Ricard Muñoz: “S'acumulen moltes emocions i sóc molt feliç, sobretot pels jugadors. El cos tècnic hi posem el nostre granet de sorra però els protagonistes són ells.” Muñoz va assolir ahir la seva segona lliga europea en les dues temporades senceres en què ha estat a la banqueta, un gran èxit arrodonit amb dues OK Lliga consecutives. “Vam fer una aposta de continuïtat, ens van qüestionar però hem guanyat lliga i champions dos anys seguits i aquestes eren les nostres grans prioritats, els grans títols de la temporada”, va sentenciar el tècnic, que va analitzar el partit contra el Vic: “Hem guanyat en fortalesa mental al llarg del duel i en cap moment hem perdut el control. La final es va començar a guanyar dissabte en la semifinal, en la qual es va veure un Barça sòlid i amb les idees molt clares.”

Per la seva banda, el porter ahir suplent Aitor Egurrola es va mostrar molt satisfet pel seu desè títol personal i va admeter les dificultats que han viscut aquest curs: “Estem molt contents pel títol perquè vam haver de patir molt per la derrota en la copa. Hem demostrat que som un equip.” El porter també va tenir un record per al seu company a la porteria: “Estic especialment feliç pel Sergio; se la mereix més que ningú.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)