Internacional

La lluita per un nou títol s'inicia contra Moçambic

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola inicia la segona fase del mundial conscient que no hi poden haver errades i s'ha de jugar al màxim

La selecció espanyola inicia la segona fase del mundial enfrontant-se en els quarts de final a Moçambic (Teledeporte 15.20 h). Ha arribat el cara o creu en la lluita per un nou títol mundial i Espanya no pot fallar si vol sumar el setè de consecutiu. Si la selecció espanyola, amb nou jugadors catalans en les seves files, es classifiqués per a la semifinal, el seu rival sortiria de l'enfrontament entre Itàlia –la campiona d'Europa– i Alemanya, que es jugarà després. En l'altra part del quadre Portugal s'enfronta a Xile, mentre que l'Argentina es veurà les cares amb França, la selecció amfitriona.

La selecció de Moçambic està dirigida pel tècnic del Benfica Pedro Nunes, que ja la va portar l'any 2011 a ocupar una meritòria quarta posició en el mundial de San Juan a l'Argentina. En el darrer mundial disputat l'any 2013 i jugat a Angola, la selecció de Moçambic va ser setena. La darrera vegada que el conjunt africà i Espanya es van enfrontar va ser en les semifinals del mundial del 2011 i la selecció espanyola va guanyar amb un gol d'or en la pròrroga (4-3).

El conjunt de Moçambic ha aconseguit dues victòries en la fase de grups, contra Anglaterra (6-3) i contra Suïssa (3-1). Només Argentina la va poder derrotar (5-4) i ho va fer de manera ajustada i havent de remuntar un 0-2 inicial i desfent un empat (4-4) en l'inici de la segona meitat. Tenen un cinc inicial molt marcat. A la porteria Carlos Silva ha encaixat 9 gols, mentre que en atac destaquen Nuno Araújo i Mario Rodrigues, que han marcat cinc gols cadascun. Completen la llista de golejadors Carlos Saraiva, amb dos, i Bruno Pinto, amb un. La resta de l'equip de Moçambic el formen Bruno Pimentel, Nelson Miquicene, Spiros Esculudes, Ivan Escudules i Arnaldo Queiroz, que és el segon porter.

ELS PROTAGONISTES

Haurem de fer el nostre millor partit per passar
Jordi Adroher
JUGADOR DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA
És un equip que té algunes debilitats, juguen pràcticament amb cinc jugadors
Quim Paüls
SELECCIONADOR ESPANYOL
Quarts de final (avui)
Espanya - Moçambic
15.20 h (A)
Itàlia - Alemanya
17.00 h (B)
Portugal - Xile
19.30 h (C)
Argentina - França
21.15 h (D)
Cinquè al vuitè lloc (demà)
Perdedor A - perdedor B
16.00 h (E)
Perdedor C - perdedor D
17.40 h (F)
Semifinals (demà)
Guanyador A - guanyador B
19.20 (G)
Guanyador C - guanyador D
21.15 (H)
Setè i vuitè lloc (dissabte)
Perdedor E - perdedor F
16.00 h
Cinquè i sisè lloc (dissabte)
Guanyador E - guanyador F
17.40 h
Tercer i quart lloc (dissabte)
Perdedor G - perdedor H
19.20 h
Final (dissabte)
Guanyador G - guanyador H
21.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)