Internacional

Carlos Nicolia porta els argentins a la gran final

La gran actuació Carlos Nicolia va ser clau per a la classificació de l'Argentina per a la final del mundial, gràcies al triomf per 5-2 contra Portugal. Aquesta segona semifinal va ser intensa, disputada i amb alternatives en el resultat, i no es va decidir fins als darrers deu minuts. Carlos Nicolia va marcar dos gols de falta directa, tots dos espectaculars, i va fer dues assistències a Reinaldo García, la primera, per obrir el marcador. Dels portuguesos va destacar el jove Hélder Nunes, que amb dos tirs des de lluny en menys d'un minut va situar el seu equip al davant (1-2), però els portuguesos no van tenir continuïtat i jugaran per la tercera plaça.


PORTUGAL2


ARGENTINA5

ARGENTINA: Valentin Grimalt, Carlos Nicolia, Matías Platero, Carlos López i Reinaldo Garcia –equip inicial–; Lucas Ordónez i David Páez. No van jugar: Gonçalo Romero, José Garcia i Ariel Svritz. PORTUGAL: Andre Girao, Valter Neves, Diogo Rafael, Jorge Silva i Joao Rodrigues –equip inicial–; Hélder Nunes i Gonçalo Alves. No van Jugar: Telmo Pinto, José Costa i Pedro Henriques. GOLS: 1-0 (10') Reinaldo Garcia. 1-1 (25') Hélder Nunes. 1-2 (26') Hélder Nunes. 2-2 (28') Lucas Ordóñez. 3-2 (34') Carlos Nicolia, de falta directa. 4-2 (38') Reinaldo Garcia. 5-2 (40') Carlos Nicolia, de falta directa. ÀRBITRES: Da Prato (Itàlia) i Esoli (França). Targeta blava a Diogo Rafael. FALTES: 13 de l'Argentina i 15 de Portugal.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)