Rugbi

Remuntada contra el líder

Rugbi. La UE Santboiana va posar fi a una ratxa d’imbatibilitat del VRAC que ja s’allargava més d’un any (407 dies), amb un gran final de partit i una anotació decisiva dos minuts abans d’acabar

SANTBOIANA 29 VRAC 26

UE SANTBOIANA:Petit, Thomas, Delgà, Palomo, Balsalobre, Palomar, Sanz, Joan López, Héctor Garcia, Woodmass, Baró, Federico González, Pichot, Millán i De Orbaneja. També van jugar: Romera, Chichua, Pujol, Barbero, Vicente, Francisquelo i Berguer.VRAC:Calzón, Castellote, Allén, Sthör, Casañas, Basso, Velez, Paila, Gil, Carrió, De la Lastra, Griffiths, Lemalu, Mateu i Bell. També van jugar: P.C. Gutiérrez, Miejimolle, Pescador, A. Gutiérrez. Ferrandez i Morchon.ANOTACIONS:5-0 (8’). 5-5 (16’). 5-19 (19’). 5-12 (20’). 10-12 (40’). 12-12 (40’). 15-12 (48’). 15-17 (49’). 15-19 (50’). 15-24 (55’). 15-24 (56’). 20-26 (64’). 22-26 (65’). 29-26 (78’).ÀRBITRE:Montoya. Va excloure temporalment Petit, Bell, Paila i Basso.

La UE Santboiana va sumar una gran victòria contra el líder de la divisió d’honor, el VRAC Quesos Entrepinares, i li va trencar una imbatibilitat de més d’un any. A més, els de Sant Boi van aconseguir guanyar en els darrers minuts i remuntant un marcador advers. El conjunt de Valladolid feia 407 dies que no perdia cap partit i va caure en el Baldiri Aleu pel curt marge de tres punts, 29-26.

Héctor Garcia va inaugurar el marcador amb el primer assaig en el minut vuit, però el VRAC va començar a dominar i es va situar amb un 5-12 en el minut 20. Els jugadors de la Santboiana van poder anivellar el partit abans del descans (12-12) amb un nou assaig d’Héctor Garcia i la transformació d’Albert Millán.

En la segona meitat Albert Millán va fer passar entre els pals un cop de càstig i la Santboiana es va posar al davant en el marcador, 15-12. El líder de la categoria va trigar un minut a refer-se i amb dos assajos transformats va situar un 15-26 al seu favor a vint-i-quatre minuts del final. Un assaig d’Hugo Pichot transformat per Albert Millán va reduir les diferències deu minuts després, i la Santboiana va seguir lluitant i creient en les seves possibilitats. Es va entrar en uns minuts finals descontrolats amb exclusions temporals per als dos equips, una per als locals i dues per als visitants. La Santboiana va buscar l’anotació i a dos minuts del final l’àrbitre va assenyalar un assaig de càstig –set punts– contra el VRAC i els locals es van posar al davant en el marcador i es van emportar la victòria.