Victòria contra Austràlia i el cinquè lloc, més a prop

Lliga mundial. El combinat de Miki Oka es refà de la derrota a quarts gràcies a un gran segon quart

La selecció espanyola s’ha refet ràpid de la derrota del dia anterior als quarts de la superfinal de la lliga mundial i avui ha iniciat la pugna pel cinquè lloc amb un 11-8 contra Austràlia.

La desfeta potser voltava pel cap del combinat de Miki Oca al primer quart (2-3), però en el segon hi ha hagut un recital amb cinc dianes sense resposta australiana de la mà de Maica García i la superioritat física de la terrassenca Paula Leitón. En el tercer, la diferència ha crescut fins al 10-4 amb un gol de Judith Forca, que ha tornat a deixar en evidència la mala defensa del rival. La selecció espanyola s’ha relaxat al final i Hannah Buckling, Lena Mihailovic (penal), Amy Ridge i Zoe Arancini han maquillat el resultat final. Demà se les hauran amb la Xina, a qui van apallissar (13-5) en la jornada inaugural, pel cinquè lloc.