Atletisme

Retamal i Gallego, quarts en el mundial sub-20

Atletisme. La barcelonina va fer el rècord d’Espanya de 400 m tanques

Sara Gallego i Pol Retamal van aconseguir una brillant quarta posició en el mundial sub-20 que s’està disputant a Finlàndia. La barcelonina de l’ISS L’Hospitalet va ser quarta en els 400 m tanques amb una marca de 57.11, que és un nou rècord d’Espanya sub-20. Va fer una gran cursa sobre una pista molla i va lluitar amb les millors. El vilafranquí del FC Barcelona també va ser quart en els 200 m amb un registre de 20.85. Retamal va anar pel carrer vuit sense referències i en la recta va recuperar posicions.

També en els 200 m, però femenins, Jaël Bestué (FC Barcelona) va ser eliminada en la semifinal. Va ser cinquena de la seva cursa amb 23.68. En les eliminatòries del matí Bestué va ser tercera de la seva eliminatòria amb 23.70. Aleix Porras (FC Barcelona) havia de disputar la semifinal dels 400 m tanques però no va sortir a competir. Joan Martínez (Nou Barris) va formar part de l’equip d’Espanya que es va classificar per a la final dels 4x100 m amb un temps de 39.99. Va ser el vuitè temps i van superar Polònia, que va aconseguir el novè millor temps per cinc mil·lèsimes (39.984 contra 39.989).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)