Handbol

Plata i plata el curs que ve

Handbol. El Bordils i el Sarrià es mantindran en la segona categoria estatal per setè i primer cop, respectivament, amb la proposta presentada per la RFEBM, pendent d’aprovació

El Bordils i el Sarrià continuaran el curs que ve en la divisió d’honor plata, un cop la junta directiva de la federació espanyola, reunida de manera telemàtica, ha decidit proposar a la comissió delegada donar per acabades les competicions que organitza, sense descensos. Consultats clubs, àrbitres, entrenadors, jugadors i jugadores i el mateix Consell Superior d’Esports, sí que es volen dur a terme els ascensos de categoria. “Premiar aquells equips que han estat treballant durant sis o set mesos, mantenint-se als llocs més alts de les classificacions” és l’argument que exposa la RFEBM.

La comissió delegada haurà d’aprovar la proposta i decidir com queden les respectives categories, definint quants equips pugen i com s’estructuren per al curs 2020/21 perquè es podrien fer grups.

Salvats

El Bordils, quan es va deixar de competir era dotzè i, per tant, salvat amb els mateixos punts que el Teucro, quart per darrere (18), s’assegura la permanència per setè curs seguit, el cinquè amb Pau Campos a la banqueta en el retorn del tècnic al Blanc i Verd.

“Ens hauria agradat jugar. Contra el Sarrià i els vuit partits més que quedaven, perquè eren molt macos i ens agrada celebrar les permanències a la pista”, diu Pau Campos, que qualifica la temporada d’estranya perquè no va començar bé, que es mostra molt satisfet i que, alhora, felicita el Sarrià.

El Sarrià, en el seu debut a la categoria, jugarà un segon curs a la divisió d’honor plata. L’equip ja ha renovat el seu tècnic, Salva Puig, amb qui s’ha mantingut sempre fora del descens malgrat enllaçar set jornades sense guanyar abans que la crisi pel coronavirus impedís continuar competint. L’equip sarrianenc tenia 19 punts i era novè.

“Hem treballat molt bé tota la temporada i no només pels resultats, sinó també pel joc i com ha anat creixent l’equip”, és la valoració de Salva Puig, que posa de manifest la dificultat que suposa mantenir-se en una lliga tan exigent com la segona de l’àmbit estatal amb una plantilla cent per cent amateur.

Els dos equips només es van poder veure les cares en el partit de la primera volta a Sarrià de Ter el 14 de desembre, amb triomf bordilenc (25-27). El duel al Blanc i Verd s’hauria d’haver disputat el 2 de maig, aquest cap de setmana no, el següent.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)