Més esport

La FCF es puja al carro dels e-sports

E-sports. L’ens federatiu engega una nova modalitat de competició, la Lliga E-Futbol, en què hi podran participar fins a 8.000 federats i federades de manera online, amb qualsevol equip

La Federació Catalana de Futbol es puja al carro dels e-sports. A principis del mes de novembre posarà en marxa una nova modalitat de competició: la Lliga E-Futbol. Es tracta d’una lliga regular, que es disputarà al llarg de la temporada 2020-2021, en format online. Hi podran participar, de manera exclusiva, fins a 8.000 federats i federades a partir dels 12 anys, i l’accés es farà a través del perfil personal del Portal del Federat.

Cada participant podrà escollir un equip per competir en aquesta nova lliga virtual, tenint l’ocasió de proclamar-se com el millor jugador o jugadora del FIFA 20 de PlayStation a Catalunya en una lliga que es disputarà el cap de setmana.

El format de la competició consistirà en quatre divisions, que s’establiran segons el nivell dels jugadors i jugadores, i constarà de tres fases diferenciades: una primera de classificació, seguida per la fase regular i, per acabar, una fase final. En el cas de les semifinals i finals sí que tindran un format presencial, i els guanyadors o guanyadores obtindran premis importants. A la vegada, seran guardonats a les Nits dels Campions, que se celebren un cop acabada la temporada arreu de Catalunya, on es premien els campions de cada categoria.

Amb aquest llançament la FCF es converteix en una de les federacions de futbol pioneres amb una competició reglamentada de futbol virtual. Properament, s’obrirà el període d’inscripció per a poder participar-hi que es farà a través del portal del federat. Els requisits d’inscripció son: ser federat a la FCF, major de 12 anys (nascut al 2008 o abans), estar al corrent de pagament al portal del federat i la mutualitat i fer el pagament de quaota d’inscripció a l’esmentada Lliga E-Futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)