Hoquei sobre herba

El Junior en dones i l’Egara en homes

Hoquei sobre herba. Els dos catalans s’enfrontaran al Club de Campo de Madrid en les finals de copa

El Junior en la final femenina i l’Egara en la masculina lluitaran avui per guanyar els títols de les copes que s’estan disputant a València. Els dos conjunts catalans tindran el mateix rival en la final, el Club de Campo de Madrid. El conjunt de Sant Cugat buscarà el títol contra el campió de les cinc darreres edicions. El Junior no arribava a una final de la copa femenina des de la temporada 2017/18 i llavors també es van enfrontar al Club de Campo, que va ser el campió. El Junior va passar a la final al guanyar clarament el CD Terrassa en la primera semifinal per 0-4, mentre que el Club de Campo es va imposar per un ajustat 1-0 a l’Egara, que fins al darrer minut va buscar i va tenir ocasions per aconseguir l’empat, que al final no va arribar.

L’equip masculí de l’Egara sí que es va classificar per a la final de la copa i també es jugarà el títol contra el Club de Campo. El conjunt terrassenc torna a una final de copa després de disputar l’última la temporada 2017/18, en què es va emportar el títol. L’Egara va superar en la primera semifinal el FC Barcelona per 2-0, mentre que els madrilenys van eliminar l’Atlètic Terrassa en els shot outs (2-4) després que la segona semifinal acabés amb un empat, 1-1. Els madrilenys es van avançar en el minut 8 i els terrassencs van buscar l’empat fins al final, i va arribar en el minut 68.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)