Tennis

Coco Gauff i Martina Trevisan jugaran a París la seva primera semifinal d’un Grand Slam

Derrota per 6-2, 6-7 (3) i 6-3 una Leylah Fernández minvada físicament

Coco Gauff i Martina Trevisan s’enfrontaran en la semifinal del quadre femení de Roland Garros. Tant per a la nord-americana de 18 anys i 18 favorita, com per l’italiana de 28 anys i 59 del rànquing mundial, serà la seva primera semifinal en un torneig de Grand Slam. Les dues tenien com a millor resultat en un dels quatre grans, els quarts de final de París, la primera al 2021 i la segona al 2020. Coco Gauff ha derrotat per 7-5 i 6-2 en una hora i mitja a la seva compatriota Sloane Stephens, mentre que Martina Trevisan ha superat la canadenca Leylah Fernández per 6-2, 6-7 (3) i 6-3 en 2h21.

Coco Gauff s’ha avançat en el primer set (3-0 i 5-2), però Sloane Stephens, de 29 anys i 64 del món, ha anivellat el partit amb el 5-5. Coco Gauff ha fet un nou break en el dotze joc i s’ha emportat la primera mànega. En els primers jocs de la segona les dues jugadores s’han trencat el servei i Sloane Stephens, campiona de l’Obert dels Estats Units al 2017 i finalista a Roland Garros al 2018, ha estat la més perjudica, i després del 5-1 ja no ha pogut remuntar.

En el quart de final contra Martina Trevisan, Leylah Fernández s’ha fet mal al peu dret en l’inici de partit i l’ha hagut d’atendre la doctora amb el 3-2. La jove canadenca, de 19 anys i 17a favorita, ha tingut problemes físics la resta de partit i ha coixejat visiblement, sobretot en el tercer set. Martina Trevisan ha guanyat el primer set (6-2) i en el segon ha tingut una bola de partit amb el 5-4, però no l’ha aprofitat i la canadenca ha anivellat el matx amb un treballat 6-7 (3). L’italiana s’ha situat amb un 4-0 en l’inici de la tercera mànega. Leylah Fernández, estava molt minvada físicament, no podia córrer gaire i ha buscat arriscar en cada cop. S’ha situat amb un 5-3 després de dos breaks, però ha acabat perdent per 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.