Tennis

Zverev elimina Alcaraz i torna a la semifinal de Roland Garros

L’alemany derrota el murcià per 6-4, 6-4, 4-6 i 7-6 (7) en més de tres hores

Alexander Zverev ha eliminat Carlos Alcaraz i s’ha tornat a classificar per la semifinal de Roland Garros, tal i com va fer en la passada edició. L’alemany, tercer cap de sèrie, ha derrotat en un brillant i disputat partit al jove murcià de 19 anys, sisè favorit, per 6-4, 6-4, 4-6 i 7-6 (7) en tres hores i divuit minuts. El servei i el cop de reves ha estat les millor armes de Zverev davant un Alcaraz, que no s’ha sentit còmode en els dos primers sets i ha millorat notablement en els dos següents. El murcià va derrotar per un clar 6-3 i 6-1 a l’alemany en la recent final del Masters 1.000 de Madrid però en aquesta ocasió ha estat superat.

Zverev només ha concedit dues possibilitats de trencament a Alcaraz en els dos primers sets, una en cada mànega, mentre que ell ha aprofitat les seves oportunitats i s’ha avançat amb un doble 6-4. El murcià ha reaccionat en el tercer set i per fi ha aconseguit trencar el servei del seu rival en el desè joc i s’ha imposat per 4-6. La lluita en el quart set ha estat espectacular i s’ha arribat al tie-break on l’alemany ha guanyat per 7-6 (9).