Tennis

“No sé què pot passar després de París”

“Soc conscient que pot ser el meu darrer Roland Garros”, va afirmar Rafael Nadal en la roda de premsa posterior a la seva classificació per a la semifinal, generant incertesa sobre el seu futur. “Aquí ho deixarem tot. No sé què pot passar després d’aquí, però podré competir, i és el que estic fent. No és el moment de donar gaires explicacions. Quan acabi el torneig ho explicaré”, va comentar el manacorí després de guanyar Novak Djokovic en un espectacular partit de quarts. Nadal, que els darrers mesos ha tingut problemes al peu, va guanyar el número 1 mundial per 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 (4). El partit va durar més de quatre hores, i després de començar al mes de març (dia 31) va acabar al mes de juny (dia 1), la matinada de dimecres.

Rafael Nadal, cinquè favorit, s’enfrontarà demà amb Alexander Zverev, el tercer jugador del rànquing mundial, en la semifinal. L’alemany va derrotar en els quarts la revelació de la temporada, el murcià Carlos Alcaraz (6), en una demostració de joc consistent i de mentalitat forta. Nadal i Zverev s’han enfrontat nou vegades, amb sis victòries per al manacorí i tres per a l’alemany. Nadal va guanyar en el primer enfrontament l’any 2016, i també en el darrer, que va ser l’any passat en el Masters 1.000 de Roma (6-3 i 6-4). Mai s’han enfrontat a Roland Garros. En terra batuda han jugat cinc vegades, i Rafael Nadal n’ha guanyat quatre i n’ha perdut una.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)