Tennis

Iga Swiatek segella l’accés a les semifinals de les WTA Finals

La tennista polonesa Iga Swiatek, número u del rànquing mundial, s’ha classificat aquesta matinada per a les semifinals de les Finals WTA de Fort Worth (EUA) mentre que la russa Daria Kasatkina ha vençut Coco Gauff per 7-6(6) i 6-3 i ha deixat la nord-americana ja sense possibilitats. Swiatek, de 21 anys i gran dominadora del tennis femení el 2022, ha derrotat la francesa Caroline Garcia per 6-3 i 6-2 en una hora i 23 minuts i ha sumat així la seva segona victòria en dos partits (2-0). La polonesa encara no ha perdut un set a les Finals de la WTA i només ha concedit deu jocs en total en els dos partits que ha disputat fins ara.

Swiatek va hagut de contrarestar la gosadia de Garcia, que ha posat molta pressió sobre la número u pujant de manera repetida a la xarxa. La francesa va vèncer el juliol passat Swiatek als quarts de final del Torneig de Varsòvia, una derrota especialment dura per a la polonesa per ser al seu propi país.

Garcia tindrà, però, la possibilitat demà de treure’s el bitllet per a les semifinals en un duel a cara o creu contra Kasatkina.

Pel que fa l’altre grup, Jessica Pegula (0-2) s’enfrontarà la propera amatinada a la la bielorussa Aryna Sabalenka (1-1) mentre que a l’altre partit es veuran les cares la tunisiana Ons Jabeur (1-1) i la grega Maria Sakkari (2-0), que ja està classificada per a les eliminatòries pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)