Tennis

Sabalenka passa a les semifinals de la WTA Finals

La tennista bielorussa Aryna Sabalenkas’ha classificat aquesta matinada per a les semifinals de les Finals WTA de Fort Worth (EUA), un lloc pel qual també competia la tunisiana Ons Jabeur. Amb Sabalenka i Jabeur empatades després de dos partits (1-1), la tercera i última jornada del Grup Nancy Richey d’aquest torneig ha començat amb la victòria de la bielorussa davant la nord-americana Jessica Pegula per 6-3 i 7-5 en una hora i 30 minuts. Pegula només tenia opcions de classificar-se amb una carambola però finalment se’n va anar a casa amb tres derrotes en tres partits (0-3).

Sabalenka havia d’esperar el duel entre Maria Sakkari, ja classificada abans de jugar divendres, i Ons Jabeur. El partit l’ha guanyat de manera rotunda Sakkari per 6-2 i 6-3 en una hora i 8 minuts. La tennista grega ha brillat a la fase de grups de les Finals WTA i passa a les semifinals invicta amb tres victòries (3-0).

Avui es coneixerà el nom de la quarta semifinalista, que sortirà de la darrera jornada al Grup Tracy Austin. En aquest grup ja té el seu bitllet la polonesa Iga Swiatek (2-0), número u del món i que es veurà les cares en un matx intranscendent davant la nord-americana Coco Gauff (0-2), que ja està eliminada. En canvi, la francesa Carolina Garcia (1-1) i la russa Daria Kasátkina (1-1) es jugaran en un partit a cara o creu l’última passada a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)