Tennis

Carlos Alcaraz guanya en el seu retorn a les pistes

El número 2 de l’ATP supera per 6-2, 4-6 i 6-2 a Laslo Djere en els vuitens de final de l’Argentina Open

El número 2 del rànquing mundial del tenis, Carlos Alcaraz, ha jugat el seu primer partit en aquest 2023 a la primera eliminatòria de l’Argentina Open. Després de tenir un esquinçament a l’abdominal que li va impedir estar en les finals de Torí i una lesió a la cama dreta que va evitar que estigués a l’Open d’Australia, el murcià ha tornat a l’acció guanyant al serbi Laslo Djere per 6-2, 4-6 i 6-2.

El serbi havia mostrat al llarg de l’any que no era un rival gens fàcil, ja que havia aconseguit la victòria davant importants jugadors, com és el cas de Casper Ruud. Amb el públic argentí donant tot el suport possible, perquè hi havia 5000 aficionats a la pista central Guillermo Vilas, l’espanyol va començar bastant bé el partit.

I és que va poder trencar el sac del seu rival en el tercer joc del partit. A més, va desplegar un bon joc des dels primers minuts del partit, tot i haver estat des del Masters 1000 de París el passat mes de novembre. Amb el bon joc desplegat, es va col·locar 3-1 al marcador davant un Djere que patia problemes físics. Després de trencar-li el sac un altra vegada, el 2 del món va acabar el primer set en 30 minuts per 6-2.

No obstant això, el serbi no es va rendir, tot i tenir els problemes físics i va aconseguir donar-li la volta al segon set, per un ajustat 6-4. Però, a partir d’aquell moment, el murcià va despertar i no va deixar cap opció al balcànic. I és que al tercer set, Djere va començar amb un ‘break’ en contra, continuant amb les seves molèsties. Finalment, el tenista espanyol va acabar el partit amb el mateix resultat que el primer set: 6-2.

D’aquesta manera, l’ex número 1 mundial tancava el seu partit de retorn a l’Argentina, sumant 45 punts més al rànquing. Als quarts de final, el seu rival serà un altre tennista serbi, Dusan Lajovic, que s’ha desfet de l’argentí Camilo Ugo Carabelli en dos sets, per 6-3 i 6-1. Només hi ha un antecedent entre Alcaraz i Lajovic. Va ser a la segona ronda de l’Open d’Austràlia del passat any 2022, amb victòria pel murcià per 6-2, 6-1 i 7-5.