Tennis

El guió estava escrit

Tennis. Carlos Alcaraz (1) i Stefanos Tsitsipas (2) compleixen els pronòstics en les semifinals contra Lorenzo Musetti (9) i Daniel Evans (12), i se citen en la gran final del Barcelona Open Banc Sabadell

El murcià Carlos Alcaraz (1) i l’atenès Stefanos Tsitsipas (2) van complir els pronòstics i avui (16 h per E3 i TdP) es veuran les cares en la gran final del Barcelona Open Banc Sabadell 70è Trofeu Comte de Godó. El penúltim sedàs per als dos grans favorits del torneig va ser ben diferent. Tsitsipas va necessitar tres sets per rematar la feina contra l’inconformista Lorenzo Musetti (6-4, 5-7 i 6-3), mentre que Alcaraz va tenir un partit força plàcid contra el sorprenent Daniel Evans (6-2 i 6-2).

El tennista espanyol domina per 3-0 en els enfrontaments particulars amb el jugador grec. L’últim duel va ser precisament ara fa un any, en els quarts de final d’un superdivendres a Barcelona, en què es van disputar dues jornades en una. Aleshores es va considerar com una final anticipada. Aquest cop ho serà amb totes les conseqüències. Alcaraz es va carregar el cap de cartell (6-4, 5-7 i 6-2), però aquest cop les coses han canviat. El jove tennista murcià és el gran favorit i defensor del títol, mentre que el jugador hel·lè, segon cap de sèrie, intentarà cantar victòria en la seva tercera final a la capital catalana. En les dues anteriors, el 2018 i el 2021, va cedir contra el manacorí Rafa Nadal. Ahir no va tenir problemes per assenyalar Alcaraz com a gran favorit: “És el millor jugador del moment en el circuit i intentaré portar el meu joc al màxim nivell.”

En la primera semifinal, Tsitsipas va pecar de certa impaciència en el segon set. Va malbaratar una pilota de partit amb 5-4 i l’errada el va afectar anímicament fins al punt de cedir la segona mànega contra Musetti. En el set de desempat ja no va fer més concessions, va ajustar el servei i va ser capaç de redreçar el rumb. Alcaraz, en canvi, va tenir un partit molt més tranquil contra un rival poc avesat a l’argila. El britànic Daniel Evans va intentar trencar el ritme del murcià amb pujades a la xarxa, però el cap de sèrie número u es va mostrar molt consistent en totes les facetes del joc i no va fer cap concessió al seu rival.

ELS PROTAGONISTES

Alcaraz és el millor jugador del moment en el circuit i intentaré portar el meu joc al màxim nivell
Stefanos Tsitsipas
Tsitsipas té una de les millors dretes del món. La tàctica és clara: Jugar contra el seu revés i a veure què passa
Carlos Alcaraz

Djokovic, baixa del Masters 1000 de Madrid

Novak Djokovic s’ha afegit a Rafa Nadal i també serà baixa en el Masters 1000 de Madrid, que comença aquesta setmana. Després de perdre en els vuitens de final de Montecarlo contra Lorenzo Musetti (4-6, 7-5 i 6-4), el tennista serbi també ha ensopegat aquesta setmana amb Dusan Lajovic (6-4 i 7-6) en els quarts del torneig de Banja Luka. Amb vista dels resultats, és evident que Djokovic no passa pel seu millor moment de forma i prefereix recuperar-se dels seus problemes físics per centrar-se en el tram final de la campanya de terra batuda, amb el Masters 1000 de Roma i Roland Garros en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)