Tennis

Alcaraz enlluerna

Tennis. El murcià venç clarament Stefanos Tsitsipas per 6-3 i 6-4 en la final esperada i revalida el títol del Barcelona Open Banc Sabadell

Carlos Alcaraz (1) va superar Stefanos Tsitsipas per 6-3 i 6-4 en una hora i 18 minuts i es va endur el títol del Barcelona Open Banc Sabadell 70è Trofeu Comte de Godó amb una gran autoritat. És el seu novè títol ATP, el tercer de l’any i el segon a Barcelona després d’haver-se imposat també l’any passat. El tennista hel·lè perd la tercera final a Barcelona (2018 i 2021) després d’haver caigut les dues vegades anteriors contra Rafa Nadal, la primera en la seva gran eclosió en el circuit.

Malgrat tot, el murcià va començar massa precipitat i va encaixar un trencament en el tercer joc contra un rival d’entrada més sòlid. Però va ser un miratge. Alcaraz es va posar la granota de treball de seguida i va signar el contrabreak en el joc posterior –doble falta del grec– i ja no va cedir mai la iniciativa, apujant sensiblement el seu nivell de joc. Sobretot en els dos darrers jocs del parcial –va trencar de nou amb 5-3–, alternant fuetades precises des del fons i deixades mortíferes, reiterades i molt variades d’efectivitat brutal que van trencar Tsitsipas. El break en el cinquè joc del segon acte va encarrilar definitivament el partit. A més, Tsitsipas, atabalat pel ruixat, va fallar més del compte amb la dreta, el seu cop de capçalera, i Alcaraz, sempre ferm en els moments clau, es va endur el darrer joc en blanc i va situar el 4-0 en el cara a cara entre tots dos.

LES REACCIONS

Carlos, és impressionant el creixement que has fet en els dos últims anys. Bon Sant Jordi a tothom
Stefanos Tstisipas
És una meravella jugar a Barcelona i sentir el suport de l’afició. Ens veiem aviat. Bon Sant Jordi
Carlos Alcaraz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)