Tennis

Alcaraz-Tsitsipas, la final esperada a Barcelona

El tennista murcià compleix els pronòstics i supera Daniel Evans, per un doble 6-2

El murcià Carlos Alcaraz (1) ha complert els pronòstics, s’ha imposat amb molta autoritat al britànic Daniel Evans (12), per 6-2 i 6-2 (1h20), i demà (16 h per E3 i TdP) defensarà el títol del Barcelona Open Banc Sabadell Torneig Comte de Godó contra Stefanos Tsitsipas (2), que abans ja havia fet la feina contra Lorenzo Musetti (6-4, 5-7 i 6-3).

Molt sòlid amb el servei i dominador des del fons de la pista, el tennista murcià no ha tardat a prendre la iniciativa amb un trencament en el quart joc. La tàctica d’Evans era clara. Era qüestió d’evitar els intercanvis llargs amb pujades a la xarxa, deixades i pilotes baixes. La situació era límit i només se’n sortia en comptades ocasions. Alcaraz no marxava del guió i rematava el primer parcial amb un altre break i 36 minuts de joc. En el segon set el gran favorit s’ha posat en mode piconadora. Molt ràpid de cames, no feia cap concessió al seu rival, que tampoc tenia el dia amb el servei. Amb dos trencaments, es col·locava amb un parcial de 4-0 i semblava que encarrilava la victòria. Però Evans no es donava per vençut, s’anotava el primer break (4-2) i forçava a què Alcaraz es tornés a activar. Al final enllestia la feia amb un altre 6-2 i 80 minuts de joc.