Més esport

Torna l’opinió a la contra

Diària. L’Esportiu recupera l’espai de reflexió a l’edició de paper, amb dos articles cada dia, de periodistes i col·laboradors de diversos àmbits

Informació, opinió i anàlisi. Des del naixement d’El 9 Esportiu de Catalunya, aquest diari (L’Esportiu des del 2015) ha donat protagonisme a l’opinió per acompanyar la informació i l’anàlisi a les seves pàgines. Una reducció de la paginació va conduir a la pèrdua d’articles d’opinió diaris al paper, tot i que l’espai de reflexió s’ha anat mantenint en l’edició digital. Ara, 21 anys i mig després del naixement de l’únic diari de temàtica esportiva en llengua catalana, recuperem l’opinió diària a l’edició de paper de L’Esportiu.

Dos articles diaris a la contraportada del diari, amb un equip format per periodistes que formen o han format part de la redacció de L’Esportiu i col·laboradors d’àmbits diversos, que ajudaran a enriquir el contingut amb el seu punt de vista sobre tot allò que passa al voltant de l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)