Opinió

Carpetes sense contingut

Amb l’arribada del mes de juliol s’inicia oficialment una nova temporada, tot i que sembla que el Barça encara està adherit a la passada. Només queda una setmana perquè el primer equip torni a classe, però la plantilla segueix sent ben bé la mateixa i això no són pas bones notícies. És cert que es va guanyar la lliga, i la supercopa, però el nivell està molt lluny d’Europa i ja va advertir Xavi que calien alguns fitxatges per poder ser competitius més enllà de les fronteres, com tot culer va poder observar.

Fins ara, el club blaugrana només ha lligat Ilkay Gündogan, de qui s’espera que sigui presentat oficialment en els propers dies, però la resta a penes són enraonies que tan aviat entren en escena com se n’esfumen. Ni tan sols la carpeta del central Íñigo Martínez està tancada i la del substitut de Busquets es penja cada vegada que es prem la tecla F5. Fonts del mateix club, de fet, van fer saber dies enrere que no es produiria cap més moviment d’entrada degut a la delicada situació econòmica fins que no s’aconseguissin bitllets de sortida.

En aquest camp, l’única victòria fins ara ha estat deslligar-se, per fi, d’Umtiti, però encara queden uns quants jugadors més a qui el Barça vol ensenyar la porta i, de moment, no transmet que aquesta voluntat hagi trobat un camí per fer-se efectiva. El temps corre en contra i, si el Barça no es posa les piles aviat, les restes del Camp Nou es transformaran en el mur de les lamentacions d’Occident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)