Tennis

El duel Sabalenka-Rybakina per decidir una semifinalista de les WTA Final s’ajorna amb 6-2 i 3-5

En una jornada marcada per la pluja Pegula guanya i acaba la fase de grups invicte

L’enfrontament entre Aryna Sabalenka (1) i Elena Rybakina (4) que ha de decidir quina de les dues es classifica per la semifinal de les WTA Finals s’ha suspès a última hora de la nit a Cancun (Mèxic). La bielorussa, la número 1 mundial, anava guanyant per 6-2 i 3-5, i la kazakh tenia el servei amb la possibilitat d’igualar el partit. La pluja ha afectat molt la jornada i s’han anat acumulant retards. El primer partit del mateix grup Bacalar ha finalitzat amb la victòria de Jessica Pegula (5) enfront Maria Sakkari (8) per 6-3 i 6-2. La nord-americana, que ja estava classificada per la semifinal, ha acabat la primera fase de grups amb tres victòries i la grega, que ja estava eliminada, ho ha fet amb tres derrotes.

El duel entre Aryna Sabalenka i Elena Rybakina s’acabarà de jugar aquest divendres –aquesta nit hora catalana–, abans que s’inicien els dos partits del grup Chetumal entre Iga Swiatek (2) i Ons Jabeur (6); i Coco Gauff (3) i Marketa Vondrousova (7), en que s’han de decidir les altres dues semifinalistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)